De man van Venus – Daniël Meyer

 – Spannende thriller over de veredelingshistorie en receptuur van Venus –

manvanvenusvenus3ddef

zijn rolstoel ligt anderhalve meter bij hem vandaan. Aan de bloeduitstortingen in zijn gezicht te zien, hebben ze  hem eruit geslagen maar het kan ook voetenwerk zijn geweest. Zijn hele adamsappel is naar binnen getrapt

Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan.

Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben.

Omdat hij de enige is die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd.

 

Thriller
...

Het masker van Venus

Hoewel Daan niets met de nieuwe cannabisvariant Venus van zijn vermoorde vriend Leo te maken wilde hebben, beheert hij nu de fabriek die Leo aan hem heeft nagelaten. Een perfecte dekmantel om nieuwe Venus-varianten te kunnen ontwikkelen.

Meer informatie >>

Non-Fictie
...

Het inspiratiealfabet voor ZP’ers

Als Zelfstandig Professional doe je wat je moet doen, om te kunnen doen wat je wilt doen. En voor de momenten dat je tegenwind hebt, je focus niet scherp krijgt of gewoon de bevestiging wilt krijgen dat je goed bezig bent, is er nu Het Inspiratiealfabet voor Zelfstandig Professionals.

Meer informatie >>

Non-Fictie
...

Succesvol als zzp’er

Succesvol als zzp’er helpt zzp’ers zich in snel tempo verder te ontwikkelen als ondernemer en gebruik te maken van hun talenten. Het boek leert hoe persoonlijke en zakelijke groei is te realiseren en biedt een duidelijk en toegankelijk financieel model voor vermogensopbouw.

Meer informatie >>